Copyright © 2014 - www.heliotherm.be
     
 

Flor Huysmans - Heliotherm

 
 

BVBA Flor Huysmans is een familiebedrijf dat al geruime tijd specialist is in de verwarmingssector door het plaatsen van warmtepompen.

Ruim 40 jaar geleden richtte Flor Huysmans een firma op gespecialiseerd
in de vloerverwarmingstechniek. In de beginjaren was vloerverwarming voor veel mensen nog onbekend, en stonden vele klanten nog sceptisch tegenover dit afgiftesysteem.

Toch zijn we er in geslaagd om het vertrouwen van onze klanten te winnen,
en als één van de eerste firma's de vloerverwarmingstechniek te introduceren
in de Kempen.Aangezien vloerverwarming een afgiftesysteem is dat werkt op lage watertemperaturen, is ook de combinatie met de warmtepomp een logisch vervolg. Al in 1979 plaatsten we onze eerste warmtepomp van eigen makelij. Naarmate de olie- en gasprijzen stegen, werd ook het aandeel van de warmtepomp belangrijker binnen het bedrijf.

Een tiental jaar geleden zijn ook zonen Bob en Gilles mee in de zaak gestapt, en is er besloten om de pijlen te richten op de warmtepomptechniek in combinatie met afgiftesystemen op lage temperatuur. Ondertussen is de firma BVBA Flor Huysmans een gevestigde waarde in de warmtepompsector met meer dan 500 warmtepompen in werking.Het belang van een goed product

Reeds meer dan 15 jaar werkt onze firma samen met de fabrikant Heliotherm. Een bedrijf met een heel gezonde werking en visie, waar kwaliteit belangrijker is dan kwantiteit.

Heliotherm specialiseert zich sedert 25 jaar in de warmtepomptechniek en is daardoor toonaangevend. Een technologische voorsprong waarvan we onze klanten van kunnen laten genieten.

Heliotherm beschikt over een eigen research- en ontwikkelingscentrum, een unieke duurzaamheidstestbank en een Klimaatkamer. Op deze manier wordt een productie "Made in Austria" op extreem hoog niveau gerealiseerd


Vele internationale patenten en awards, de meer dan 30.000 geïnstalleerde warmtepompen en Europees meer dan 170 bevoegde partners spreken voor zich. Daarom, als u de aankoop van een warmtepomp overweegt, contacteer ons of vraag meteen een offerte. Het loont zich.De "Edelweiss" is een 'High-Tech-plant' - een icoon. De witte bladeren reflecteren de lichtinval, beschermen tegen verdamping en houden de warmte vast. De haartjes bestaan uit vezels die UV-stralen absorberen en het overige licht doorlaten zodat de plant aan fotosynthese kan doen. Een perfect en duurzaam systeem. Zo werkt ook de Heliotherm Warmtepomp, ze produceert energie wanneer die het goedkoopst is, berekent de behoefte voor de volgende dag en ze regelt en verdeelt de thermische energie voor de totale woning op de meest efficiënte en comfortabele manier. Daarom koos Heliotherm de "Edelweiss" als symbool van hoogste kwaliteit en duurzaamheid. Het symbool verwijst ook naar het kwalitatief hoogwaardig design van de warmtepomp: edel en wit.